Over Ons

Ons loodgietersbedrijf door de jaren heen

Over Ons

Naambord loodgietersbedrijf J. Kroon
Naambord uitvergroot - loodgietersbedrijf J. Kroon
beeldlogo-techniek-nederland

Sinds 1967

Loodgieters in hart en nieren

De geschiedenis van Loodgietersbedrijf J. Kroon gaat terug tot 1967, toen Joop Kroon het bedrijf oprichtte aan de Grasweg in Amsterdam Noord. Het is vanaf het begin altijd een kleinschalig bedrijf geweest met niet meer dan 10 werknemers.

De passie voor het vak zat diep geworteld in de familie, en de zoon van Joop, Joop junior deelde deze passie al van jongs af aan. Als kind vergezelde hij zijn vader tijdens schoolvakanties en vrije dagen, en dit vormde het begin van zijn eigen reis in de wereld van de loodgieterij.
In 1989 nam Joop junior het roer over van zijn vader, en het bedrijf verhuisde naar Landsmeer, waar het op de Roerdompstraat gevestigd was.

Gedurende deze periode heeft Jeffrey Janssens, de huidige eigenaar van het loodgietersbedrijf een aantal jaren als waardevolle kracht bij het bedrijf gewerkt. Na verloop van tijd ging hij zijn eigen weg en werkte elders in de loodgieters branche. Het lot bracht Jeffrey en Joop echter weer bij elkaar, en ze besloten om opnieuw samen te werken.

Naambord loodgietersbedrijf J. Kroon

De nieuwe generatie loodgieters

Na verloop van tijd, en mede “dankzij” Joop’s dochters, die geen interesse toonden in het loodgieterswerk, ontstond de gelegenheid voor Jeffrey om het bedrijf in 2012 over te nemen van Joop Jr. Hij bracht het bedrijf naar een nieuwe locatie aan de Kruisbaken 3 in Zaandam, waar het tot op de dag van vandaag floreert onder zijn bekwame leiding.

Bij Loodgietersbedrijf J. Kroon combineren we onze jarenlange ervaring en traditie met een frisse toewijding aan vakmanschap. We blijven trouw aan onze wortels terwijl we de uitdagingen van de moderne tijd omarmen, en we blijven streven naar perfectie in alles wat we doen.

Wat we doen

Particulier

Wij bieden deskundige loodgietersdiensten met een focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Vertrouw op ons vakmanschap voor een comfortabel, veilig en duurzaam huis.

Bedrijf

Optimaliseer uw bedrijf met onze professionele loodgietersdiensten. Wij bieden efficiënte, betrouwbare en vakkundige oplossingen om uw bedrijfspand probleemloos te laten draaien.

Ontstoppingsdienst

Ons team staat klaar om uw verstoppings-problemen snel en effectief op te lossen. Of het nu gaat om verstopte afvoeren, riolen, of andere sanitaire problemen.
Bel 075 - 615 07 75.

Verwarming, riolering, sanitair, dak en zinkwerk…

Loodgietersbedrijf J. Kroon, tot uw dienst.

Contact