Dak- en Zinkwerk

Shingles, dakbedekking, hemelwaterafvoer

Dak & Zink

Uw dak in topconditie

Loodgietersbedrijf J. Kroon begrijpt de cruciale rol die uw dak en waterafvoersysteem spelen bij het behouden van de integriteit van uw huis of bedrijfspand. Is uw dak toe aan vervanging? Of heeft u last van lekkages? Onze vakmensen staan klaar om uw dak en goten te vernieuwen en zorgen voor duurzame zinken hemelwaterafvoer.

Veiligheid is onze prioriteit! We hechten enorm veel belang aan de veiligheid van onze medewerkers en uw eigendom. Zo kunnen we efficiënt en veilig aan uw dak werken.

Vertrouw op Loodgietersbedrijf J. Kroon voor al uw Dak- en Zinkwerk. Wij staan voor vakmanschap en betrouwbaarheid.

Bitumineuze dakbedekking

Meer informatie

Bitumineuze dakbedekking, ook wel bekend als dakleer, biedt een duurzame en waterdichte oplossing voor platte daken. Met zijn veelzijdigheid en langdurige bescherming, is het de ideale keuze voor een betrouwbaar en kostenbesparend dak.

Goten en HWA

Meer informatie
Goten en hemelwaterafvoer (HWA) vormen de essentiële bescherming van uw pand tegen regenwater. Onze expertise in installatie en onderhoud garandeert effectieve afvoer en voorkomt schade aan uw gebouw.

Shingles

Meer Informatie

Shingles is een elegante en duurzame keuze voor daken, die niet alleen bescherming biedt maar ook esthetische waarde toevoegt aan uw woning. Kies voor deze hoogwaardige dakbedekking om uw dak een tijdloze uitstraling te geven.

Zink en lood

Meer Informatie

Zink en lood zijn ambachtelijke materialen die niet alleen uw dak beschermen, maar ook langdurige kwaliteit en een stijlvolle uitstraling aan uw gebouw toevoegen. Kies voor deze hoogwaardige elementen en investeer in duurzame schoonheid.

Valbeveiliging

Meer Informatie
We maken gebruik van valbeveiliging wanneer dat veilig mogelijk is. Als dit echter niet de beste optie is voor een veilige uitvoering van het werk, zetten we steigers of hoogwerkers in om ervoor te zorgen dat onze medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken. Uw veiligheid en die van ons team zijn onze hoogste prioriteit.